Известие

Collapse
No announcement yet.

Копчето от ляво на аварийките?146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
    Еми нека си седи като резервен.
    Ето ти книжка:
    http://www.iwans.net/autos/alfa_146/manual/manual.php
    Колега, тая книжка да ти се намира на английски случайно?
    sigpicAlfa Romeo 146 1.4 TS / 11'99

Comment

На моята при работещ двигател не можеш да отвориш багажника с това копче,само при изгасен.Аз за това съм си направил 1 обикновен ключ дубликат да си го отварям когато си е запалена колата
      Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

Е това ми стана интересно.. При мен на запален мотор, копчето си работи?! Да не би при мен да е "пипнато"?
        Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
        Fiat Brava JTD

Comment

Първоначално публикувано от mony87 Покажи съобщение
          Е това ми стана интересно.. При мен на запален мотор, копчето си работи?! Да не би при мен да е "пипнато"?
          Може,я си представи докато си караш и без да искаш да го натиснеш и хоп багажника се отваря.Явно е базикано нещо.Логично е като работи двигатела да неможе да го отвориш и за по-сигурно са го защититили(поне това е моето мнение)
          Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

Първоначално публикувано от kompir Покажи съобщение
            Може,я си представи докато си караш и без да искаш да го натиснеш и хоп багажника се отваря.Явно е базикано нещо.Логично е като работи двигатела да неможе да го отвориш и за по-сигурно са го защититили(поне това е моето мнение)
            По всички правила на физиката, според мен няма как да се отвори багажника в движение, освен ако не му е обърната и посоката на отваряне
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Точно При мен даже се заключва сам при най-малката неравност. Даже ми се е случвало да го отворя с копчето и да си тресна малко по-силно вратата на колата като излизам и да се заключи
              Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
              Fiat Brava JTD

Comment

Working...
              X